Όροι και προϋποθέσεις αγορών

1. Εφαρμογή
Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του ιστοτόπου (website) kbk-diamond.gr. Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτήν τη σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από την kbk-diamond.gr εγγράφως. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους, οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.
Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

2. Παραγγελίες / Συμβόλαιο
Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου διά της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής φόρμαςΠεριεχόμενα καλαθιού, που υπάρχει στον ιστότοπο kbk-diamond.gr. H παραγγελία σας θεωρείται ληφθείσα από την kbk-diamond.gr, από τη στιγμή που θα λάβετε σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας με την ένδειξη «Your Order at medΝutrition eshop». Οι ενημερώσεις περί της κατάστασης παραγγελίας εμφανίζονται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλονται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας που έχει καταχωρήσει ο χρήστης. Κατά τη διάρκεια επεξεργασίας κάθε καταχωρηθείσας παραγγελίας επιβεβαιώνεται και η διαθεσιμότητα αποθέματος των προϊόντων ή υπηρεσιών που παραγγείλατε. Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ή ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από τον αναγραφόμενο στη σελίδα του προϊόντος ή υπηρεσίας, θα λαμβάνετε σχετική ενημέρωση.

Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική, όταν την έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία και έχετε πατήσει το κουμπί Ολοκλήρωση παραγγελίας.

Υποχρεούστε να ελέγξετε την Επιβεβαίωση Καταχώρησης και να ενημερώσετε αμέσως και εγγράφως την kbk-diamond.gr (το αργότερο εντός 2 ωρών από την ώρα της λήψης ηλεκτρονικής ειδοποίησης με την ένδειξη «Καταχώρηση Παραγγελίας») για οποιοδήποτε λάθος. Διαφορετικά, τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης θα εφαρμοσθούν σε αυτήν την Σύμβαση.

Πριν την αποστολή Φόρμας Παραγγελίας λάβατε γνώση των εξής στοιχείων:

Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου συμπεριλαμβάνεται και ο νόμιμος Φ.Π.Α.

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε, χωρίς προειδοποίηση. H ένδειξη «Προσφορά» σημαίνει ότι το συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία έχει διαφορετική τιμή, εφόσον η αγορά του γίνει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, από αυτήν στην οποία διατίθεται σε διαφορετική χρονική περίοδο. H kbk-diamond.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν καλύπτει διαφορές τιμών προϊόντων ή υπηρεσιών που αγοράσθηκαν σε άλλη χρονική περίοδο και ο πελάτης διαπίστωσε εκ των υστέρων την ύπαρξη χαμηλότερης τιμής λόγω προσφοράς, στο ηλεκτρονικό της κατάστημα ή το αντίστροφο. Οι διάφορες προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ή θέσεων παρακολούθησης. Σε περίπτωση μικρής/περιορισμένης διαθεσιμότητας αποθέματος προϊόντος ή θέσεων παρακολούθησης για υπηρεσίες, που έχει βγει σε προσφορά, η kbk-diamond.gr διατηρεί εύλογο δικαίωμα οι σχετικές παραγγελίες να εκτελούνται με κριτήριο την ικανοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων πελατών της, ήτοι παραγγελιών καταχωρηθέντων από διαφορετικούς/ξεχωριστούς χρήστες.

Η kbk-diamond.gr προσπαθεί να σας παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η kbk-diamond.gr στα πλαίσια καλή πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων και υπηρεσιών που αναγράφονται στον ιστοτόπο www.kbk-diamond.gr.gr/index.php/e-shop και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος ή υπηρεσίας.

Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για τη δική σας προστασία, παρακαλούμε, εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν ή υπηρεσία προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε στο email eshop@kbk-diamond.gr.gr.

Η kbk-diamond.gr παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα παραγγελίας των προϊόντων ή υπηρεσιών, που είναι διαθέσιμα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ειδικότερα, ο πελάτης δύναται να επιλέξει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος το/τα προϊόν/ντα που αυτός επιθυμεί. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται υπό τους εξής όρους και προϋποθέσεις:

Ο πελάτης δεν είναι υποχρεωμένος να είναι εγγεγραμμένο μέλος στην ιστοσελίδα της kbk-diamond.gr έτσι ώστε να έχει ήδη παράσχει τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του (ήτοι, ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password).Η εν λόγω παραγγελία θα ισχύει για 48 ώρες από την στιγμή που θα σας έρθει ενημερωτικό email για τις ημερομηνίες παραλαβής της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε καταχρηστική άσκηση της δυνατότητας αυτής που του παρέχεται από την kbk-diamond.gr Services Limited (π.χ. επανειλημμένη παραγγελία ειδών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος), η τελευταία δύναται να αποκρούσει και αρνηθεί την παραγγελία του εν λόγω χρήστη.

3. Ακύρωση παραγγελίας
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε φάση ολοκλήρωσης αποστέλλοντας email στο eshop@kbk-diamond.gr.gr. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

4. Παράδοση / Κυριότητα / Κίνδυνος
Αποστολή στην Ελλάδα
Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της ελληνικής επικράτειας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη φόρμα Περιεχόμενα καλαθιού, με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Η αποστολή θα γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων για κάποιες περιοχές που δεν είναι δυνατό να γίνει μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών. Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Η αποστολή των προϊόντων θα διενεργείται μέσω της TAXYDEMA COURRIER και ο παραλήπτης θα επιβαρύνεται το κόστος αποστολής [3€ για Αττική, 5€ για Επαρχία και 16€ για Δυσπρόσιτες περιοχές], ενώ για παραγγελίες προιόντων για Αττική, καθαρής αξίας άνω των 50€ δεν θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών.

Η kbk-diamond.gr, υπό την επιφύλαξη του όρου 7, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 4 εργασίμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών. Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι Κατόπιν παραγγελίας, Περιορισμένη διαθεσιμότητα και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές της kbk-diamond.gr, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 5-20 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή), ανάλογα με την κατηγορία του προϊόντος. Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην Ολοκλήρωση παραγγελίας.

. Εγγύηση
Η kbk-diamond.gr Services Limited δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα τρίτων (προϊόντα που δεν κατασκευάζονται ή/και συναρμολογούνται από ή για λογαριασμό της kbk-diamond.gr, και τα οποία η kbk-diamond.gr απλά μεταπωλεί). Για τέτοια προϊόντα θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Αυτή θα αναγράφεται στην ιστοσελίδα παρουσίασης των προιόντων.

Λογισμικό που δεν ανήκει στην kbk-diamond.gr παρέχεται σύμφωνα με άδεια και εγγύηση του παρέχοντος την άδεια χρήσης του Λογισμικού. Η kbk-diamond.gr Services Limited εσωκλείει στο Προϊόν την άδεια Λογισμικού που χρειάζεστε, όπου αυτό είναι απαραίτητο. Οφείλετε να συμμορφώνεστε με την άδεια αυτή. Η kbk-diamond.gr δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος ή υπηρεσίας για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

6. Ανωτέρα Βία
Η kbk-diamond.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης), που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της kbk-diamond.gr ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

7. Οι υποχρεώσεις σας ως Πελάτης
Είστε υπεύθυνοι για:
την επιλογή Προϊόντος σας και την καταλληλότητά του για τους σκοπούς σας.τα έξοδα τηλεφώνων και ταχυδρομείου για την επικοινωνία με την kbk-diamond.gr, εάν υπάρξουν.

8. Υπαναχώρηση – Επιστροφές Προϊόντων – Δικαιώματα Καταναλωτών
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα του kbk-diamond.gr [προιόντα που παράγει η εταιρεία kbk-diamond.gr] που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή , επιβαρύνεστε μόνο με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Σε προϊόντα άλλων εταιρειών, η επιστροφή ή αντικατάσταση γίνεται από τον προμηθευτή και όταν το προιόν είναι ελαττωματικό και υπόκειται στους όρους εγγύησης της εταιρείας που το παράγει. Στις υπηρεσίες, μπορείτε να υπαναχωρήσετε μέχρι και 48 ώρες πριν την παροχή τους από το eshop.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εγγράφως στο email sales@kbk-diamond.gr με θέμα «Αίτηση Επιστροφής Παραγγελίας» αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς εντός της ως άνω προθεσμίας. Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής από την kbk-diamond.gr, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:  (Υπ’ όψιν τμήματος Web) ΑΘΗΝΩΝ 13 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ Τηλ.+30 210 2481139.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κ.λπ.). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα, πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση, την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο τηλέφωνο  + 30 210 2481139 ή στο email sales@kbk-diamond.gr.

Για την αντιμετώπιση ελαττωμάτων ή ελλείψεων συνομολογημένων ιδιοτήτων στα πωλούμενα είδη, ισχύουν οι προβλέψεις του αστικού κώδικα. Για να θεωρείται μία ιδιότητα συνομολογημένη, θα πρέπει να πιστοποιείται ως τέτοια εγγράφως από αμφότερα τα μέρη. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση λογαριασμού σας που θα γνωστοποιήσετε στην kbk-diamond.gr. Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

9. Τροποποίηση των όρων του παρόντος
H kbk-diamond.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από τη στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

10. Διάφορα
Εάν οποιοδήποτε τμήμα της παρούσας Συμβάσεως αποδειχθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο με απόφαση δικαστηρίου, η υπόλοιπη Σύμβαση θα συνεχίσει να ισχύει. Η kbk-diamond.gr δύναται να συνάψει συμφωνία για την ανάθεση των υποχρεώσεών της σε κατάλληλο τρίτο πρόσωπο. Σε αντίθετη περίπτωση, κανένα μέρος δεν θα δικαιούται να εκχωρήσει ή μεταβιβάσει τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις του. Όλες οι κοινοποιήσεις πρέπει να γίνονται εγγράφως (διά χειρός, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, fax ή επιστολή μέσω ταχυδρομείου πρώτης κατηγορίας, η οποία θα θεωρείται παραδοθείσα 48 ώρες μετά την ταχυδρόμησή της).

11. Ισχύον Δίκαιο Δικαιοδοσία
Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας.

12. Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι/διαχειριστές
Η εταιρεία kbk-diamond.gr ορίζει ως υπεύθυνο για την εξυπηρέτηση πελατών και διαχειριστή των πωλήσεων που διενεργούνται για λογαριασμό της μέσω του kbk-diamond.gr.gr στην Ελλάδα, τον:

Δ/νση έδρας της εταιρείας: ΑΘΗΝΩΝ 13 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
ΑΦΜ: 800895917 Δ.Ο.Υ.: ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
Email επικοινωνίας: sales@kbk-diamond.gr
Τηλ. Παραγγελιών: + 30 210 2481139

13. Πληρωμή μέσω τραπεζική κατάθεση
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς του kbk-diamond.gr. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό μετά το συνυπολογισμό των εξόδων αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking!

onoma trapezas
Αριθμός Λογαριασμού IBAN:GR5802604490000190200393902
Δικαιούχοι Λογαριασμού:KBK DIAMOND ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η kbk-diamond.gr δεν συμμετέχει σε όποια τραπεζικά έξοδα προκύψουν, από τη μεταφορά χρημάτων. Τα έξοδα αυτά επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση, με email στο sales@kbk-diamond.gr.gr ή τηλεφωνικά στο 210-2481139 εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Επίσης, στη kbk-diamond.gr σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας: απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και επάγγελμα.
Έξοδα αποστολής
Παράδοση από τον υπεύθυνο για την εξυπηρέτηση πελατών και διαχειριστή των πωλήσεων που διενεργούνται για λογαριασμό της μέσω του www.kbk-diamond.gr.gr/index.php/e-shop στην Ελλάδα.

Στην τιμολογιακή μας πολιτική, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον καταναλωτή των προϊόντων του eshop.

Έτσι:

    για παραγγελίες στην Αττική, κάτω των 100, ο αγοραστής επιβαρύνεται με 3,00  μεταφορικά έξοδα (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)
    για παραγγελίες στην Αττική, από 100 ευρώ και πάνω, ο πελάτης δεν χρεώνεται τη μεταφορά προϊόντων. Εξαιρούνται τα νησιά: Ύδρα, Πόρος, Σπέτσες, Κύθηρα, Αντικύθηρα.
    για παραγγελίες εκτός Αττικής, τα έξοδα αποστολής είναι: 5,00  με Φ.Π.Α. 24% για δέματα μέχρι 3 κιλά, και 1,50  με Φ.Π.Α. 24% για κάθε επιπλέον κιλό.
    για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός Αττικής, τα έξοδα αποστολής είναι: 16,00  με Φ.Π.Α. 24% για δέματα μέχρι 2 κιλά, και 4,50  με Φ.Π.Α. 24% για κάθε επιπλέον κιλό.εφόσον το δέμα ξεπεράσει τα 3 κιλά βάρος πραγματικά ή ογκομετρικά, θα ενημερωθείτε άμεσα από το λογιστήριό μας για το ακριβές κόστος μεταφορικών της παραγγελίας σας (πριν αποσταλεί, πριν υπάρξει χρέωση πιστωτικής κάρτας ή κατάθεσης σε λογαριασμό της εταιρείας μας).
    δεν υπάρχει κόστος μεταφοράς στην πώληση υπηρεσιών του eshop.

Η αναγραφή της χρέωσης των μεταφορικών γίνεται στη φόρμα Περιεχόμενα καλαθιού, έτσι ώστε να έχετε πλήρη εικόνα του τελικού κόστους, στις αγορές σας.
Επιστροφή χρημάτων

Ο καταναλωτής μπορεί να επιστρέψει προϊόντα του kbk-diamond.gr [προϊόντα που παράγει η εταιρεία kbk-diamond.gr] που έχει αγοράσει απευθείας από το eshop του kbk-diamond.gr, απλά και μόνο λόγω μεταμέλειας (αλλαγή γνώμης, απόφασης), υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

14. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει το αργότερο εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

15. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση (as new) όπως ακριβώς πριν την πώλησή του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ κ.λπ.) και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας (έντυπα οδηγιών χρήσεως, χαρακτηριστικών και εγγυήσεων, καλώδια συνδέσεων, software εγκατάστασης κ.λπ.).

16. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή, θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς. Σε περίπτωση που η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει απαραίτητα να επιδεικνύεται η ηλεκτρονική πληρωμή που εκδόθηκε από το τραπεζικό τερματικό.

17. Προϊόν το οποίο είχε πωληθεί με επιπλέον δώρο (π.χ. ένα βιβλίο κ.λπ.) θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό.

19. Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή επιστροφή προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται είτε να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων, είτε να λάβει πίσω μετρητά, εφόσον η αγορά είχε γίνει με μετρητά.

20. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η kbk-diamond.gr, κατά την απόλυτη κρίση τους, θεωρήσουν ότι ο καταναλωτής καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα δικαιούνται να αρνηθούν την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

21. Η kbk-diamond.gr Services Limited διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών της οποιαδήποτε στιγμή, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στην ιστοσελίδα.